INZERCE

Zdroj: yipengge from Getty Images Signature

Krém do vánočního cukroví

Je to opravdu univerzální krém, který můžete použít na všechny druhy vánočního cukroví.

INZERCE

Ingredience

porce
1
  • 125 g měkkého másla Přidáno do
  • 250 g moučkového cukru Přidáno do
  • 2 lžíce vanilkového extraktu Přidáno do
  • 2 pl mléka Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

V míse umíchejte měkké máslo a moučkový cukr. Je důležité, aby bylo máslo měkké a pokojové teploty, aby se lépe promíchalo s cukrem a vytvořilo jemnou směs.

2. Krok

Přidejte vanilkový extrakt a mléko a míchejte, dokud krém není hladký a dobře spojený. Toto je krok, kde musíte být trpěliví. Vždy jsem zjistila, že čím déle směs mícháte, tím lépe se všechny přísady spojí a vytvoří dokonale hladký krém.

3. Krok

Krém je nyní připraven k použití! Můžete ho ihned použít, nebo ho můžete nechat odpočívat v lednici a použít později.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Rýže

175 recepty

Dýně

50 recepty

Sušenky

20 recepty

V páře

213 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Saláty

265 recepty

Oběd

2783 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty