INZERCE
Zdroj: Youtube
Křehká jahodová bublanina
Jahodová bublanina je jednoduchý a rychlý způsob, jak si připravit lahodný a svěží dezert plný jahod. Je to skvělá volba pro všechny milovníky sladkých pokrmů a jahod.
INZERCE
Ingredience
porce
8
- 200 g čerstvé jahody
- 200 g mouky
- 100 g krystalový cukr
- 100 g máslo
- 2 vejce
- 2 lžičky prášku do pečiva
- 2 Lžíce smetany
- 1 lžička vanilkového extraktu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
55 min.
1. Krok
Jahody očistěte, osušte a nakrájejte na menší kousky.
2. Krok
V míse smíchejte mouku, cukr, prášek do pečiva a špetku soli.
3. Krok
V jiné míse vyšlehejte máslo, vejce, smetanu a vanilkový extrakt.
4. Krok
Smíchejte suché a mokré ingredience a do těsta přidejte nakrájené jahody.
5. Krok
Pečte v předehřáté troubě na 180°C asi 35-40 minut, nebo dokud těsto nevybobtná a nezhnědne.