INZERCE
Králík na smetaně
Vyzkoujte králíka na smetaně v neotřelé francouzské variantě s houbami !
INZERCE
Ingredience
porce
4
- králík
- Dijonská hořčice
- žampiony
- zakysaná smetana
- kuřecí vývar
- šalotka
- česnek
- máslo
- Tymián
- Petržel
- sůl
- pepř
- Mouka
- olivový olej
- Křupavý chléb
- Čerstvé vaječné nudle
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
75 min.
1. Krok
Naporcujte králíka na části a záda a žebra použijte na vývar.
2. Krok
Osolte a opepřete králíka.
3. Krok
Na pánvi rozpalte olivový olej a máslo při střední teplotě.
4. Krok
Přidejte česnek a tymián na pánev.
5. Krok
Opečte králíka na pánvi do zlatohněda.
6. Krok
Přidejte kuřecí vývar, sůl a pepř na pánev.
7. Krok
Přidejte na pánev žampiony.
8. Krok
Připravte si jíšku z mouky a másla.
9. Krok
Přidejte šalotku a česnek do jíšky.
10. Krok
Přidejte do jíšky smetanu na šlehání, dijonskou hořčici a petržel .
11. Krok
Vložte králíka zpět na pánev, aby se dokončil proces vaření.
12. Krok
Na talíři servírujte králíka s krémovou hořčičnou omáčkou a houbami.
13. Krok
Podávejte s čerstvými vaječnými nudlemi nebo křupavým chlebem.