INZERCE
Koláč s hruškami z bezlepkové mouky
V kuchyni a při pečení ráda experimentuji. A tak vznikl tento koláč, do kterého jsem se rozhodla použít bezlepkovou tapiokovou mouku.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 80 g tapioková mouka
- 100 g rýžová mouka
- 40 g vanilkový protein
- 40 g Erythritol vanilka
- 1 čajová lžička prášek do pečiva
- 1 čl Jedlá soda
- 1 čl skořice
- 1 čl perníkové koření
- 1 pl carob
- 150 ml mléko
- 2 vejce
- 2 Hruška
- třešňový džem
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Ve misku smícháme suché ingredience. Přimícháme mléko a žloutky. Hrušky očistíme a nastrouháme na hrubo. Nastrouhané hrušky přimícháme do těsta. Na závěr ušleháme sníh z bílků, který vmícháme do těsta. Pečeme při teplotě 180 stupňů 40 minut.
2. Krok
Po upečení ořízneme nerovný povrch. Dort potřeme hrubší vrstvou džemu a na vrch rozdrobíme ořezané těsto.