INZERCE

Zdroj: cookedphotos from Getty Images Signature

Kofta kebab

Kofta kebab je exotické jídlo, které má kořeny v kuchyni Blízkého východu. Vyznačuje se intenzivní, dechberoucí chutí, která se dokonale snoubí s lehce pikantní omáčkou.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 800 g Mleté jehněčí maso Přidáno do
  • 1 ks velká cibule Přidáno do
  • 4 stroučky Česnek Přidáno do
  • 1 čajová lžička Soli Přidáno do
  • 1 čajová lžička pepř Přidáno do
  • 1 čajová lžička Skořice Přidáno do
  • 1 čajová lžička Skořice Přidáno do
  • 1 čajová lžička Semínka koriandru Přidáno do
  • 1 čajová lžička Kajenský pepř Přidáno do
  • 2 lžíce čerstvá máta Přidáno do
  • 2 lžíce čerstvá petržel Přidáno do
  • 2 lžíce Olivové oleje Přidáno do
  • 2 lžíce Olivové oleje Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Nejprve nakrájejte cibuli a česnek nadrobno. Poté v míse smíchejte mleté maso, nasekanou cibuli a česnek a všechno koření a bylinky.

2. Krok

Při přípravě masa nezapomeňte na důkladné promíchání - rovnoměrnost směsi je klíčem k dosažení dokonalé konzistence kebabu.

3. Krok

Tvarování kebabu je na vaší fantazii. Na Blízkém východě je tvarují do podlouhlých karbanátků. Na každý kebab budete potřebovat asi 2 polévkové lžíce masa.

4. Krok

Po vytvarování kebabů je vložte na rozehřátou pánev se 2 lžícemi olivového oleje.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty