INZERCE

Zdroj: SUNGMIN from Getty Images

Kedlubnová polévka s vejcem

Kedlubnová polévka s vejcem je jedním z mých oblíbených jídel kdykoli cítím potřebu zahřát se v chladném počasí. Není na něm nic složitého, takže je to skvělý recept pro ty, kteří se teprve začínají učit vařit.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 ks velká kedlubna Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 lžička Soli Přidáno do
  • 12 lžíce pepře Přidáno do
  • 4 vejce Přidáno do
  • 2 Lžíce rostlinného oleje Přidáno do
  • 1 l vývaru Přidáno do
  • 2 Lžíce petrželky Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Začněme tím, že si nasekáme cibuli a kedlubnu na malé kousky.

2. Krok

Předehřejte hrnec s trochou oleje a pridejte nasekanou zeleninu a také prolisovaný česnek. Přidejte trochu soli a pepře podle své chuti a zvolna orestujte, dokud zelenina nezačne měknout.

3. Krok

Jakmile je zelenina měkká, přidejte vývar a nechte vše dojít do varu. Přiveďte k varu a vařte na mírném ohni asi 20 minut. Během tohoto času se všechny chutě propojí.

4. Krok

Vejce rozšlehejte a vlijte do polévky. Nechte je vařit dalších 10 minut.

5. Krok

Když jsou vejce uvařená, vložte polévku z ohně a přidejte petrželku. Rozdělejte polévku do misek a nasekejte na vrch jedno vejce na každou misku.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty