INZERCE

Zdroj: Taru Lin from Getty Images

Karbanátky z červené čočky - vegan

Skvělé veganské karbanátky z červené čočky, které lze připravit za pár minut. Jsou plné bílkovin a vitamínů, takže jsou velmi zdravé. Tento recept je ideální pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou náhradu tradičních masových jídel.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 250 g červené čočky Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 ks stroužky česneku Přidáno do
  • 2 Lžíce sojové omáčky Přidáno do
  • 100 g strouhanka Přidáno do
  • 1 ks Mleté černé pepř Přidáno do
  • 1 ks sůl Přidáno do
  • 2 Lžíce olej na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Čočku důkladně omyjte a nechte ji asi 20 minut namočenou ve vodě.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupejte a jemně posekejte.

3. Krok

Čočku, cibuli, česnek, sojovou omáčku, strouhanku, sůl a pepř důkladně promíchejte v míse.

4. Krok

Z mísy vyndejte asi jednu lžíci směsi a formujte ji na malý karbanátek.

5. Krok

Karbanátky smažte na pánvi s olejem z obou stran dozlatova.

6. Krok

Před podáváním nechte karbanátky chvíli odpočinout.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

565 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1412 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty