INZERCE
Zdroj: Pixabay
Kachna - pomalu pečená a krásně křupavá
Připravte si tento recept na kachnu - pomalu pečenou a krásně křupavou, která je ideální pro rodinnou večeři nebo hostinu.
INZERCE
Ingredience
porce
8
- 1 kachna asi kg
- 2 stroužky česneku
- 2 Lžíce oleje
- 2 Lžíce Hořčice
- 2 Lžíce Med
- 1 Lžíce sůl
- 1 Lžíce mletého pepře
- 1 Lžíce majoránky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
180 min.
1. Krok
Kachnu očistěte, opláchněte a vysušte.
2. Krok
V misce smíchejte cibuli, česnek, olej, hořčici, med, sůl, pepř a majoránku. Kachnu dobře potřete touto směsí.
3. Krok
Kachnu dejte do pekáče a pečte v předehřáté troubě při teplotě 150°C po dobu 3-4 hodin, nebo dokud nezměkne. Během pečení kachnu občas potírejte marinádou.
4. Krok
Kachnu vyjměte z trouby, nechte ji chvíli odpočinout a poté ji podávejte krásně křupavou.