INZERCE

Jahodovo rebarborová bublanina SCD

SCD chutný koláč. 1 hrnček = 250 ml

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 6 vejce Přidáno do
  • 1 hrnek mleté ořechy Přidáno do
  • 1 hrnek Strouhaný kokos Přidáno do
  • 1 hrnek Kokosové mléko Přidáno do
  • 12 hrnek Med Přidáno do
  • 12 hrnek Kokosový olej máslo Přidáno do
  • 1 hrnek Jemně nasekaná rebarbora Přidáno do
  • 1 hrnek nakrájených jahod Přidáno do
  • 2 pl Kokosové mouky na obalení ovoce Přidáno do
  • 1 čl Skořice Přidáno do
  • 1 čl Skořice Přidáno do
  • 1 čl Čajové Sódy bikarbóny Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Čistíme stonek rebarbory škrabátkem, nakrájíme na malé kousky, jemně osolíme a necháme na sítku odkapat přebytečnou vodu.

2. Krok

Oddělíme vejce a z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme, přidáme kokosovou smetanu a postupně med, roztavený kokosový olej (máslo), ořechy, kokos, skořici, jedlou sodu, sníh z bílků a vylejeme na vymazaný a kokosovou moukou vysypáný plech (rozměr 30×42 cm). Nakrájený rebarboru a jahody dáme extra do misky, poprašíme kokosovou moukou a rovnoměrně rozložíme na těsto. Pečeme v předem vyhřáté troubě 35 min. při 170 st.

3. Krok

Po upečení necháme vychladnout, poté teprve krájíme.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty