INZERCE
Jahodovo rebarborová bublanina SCD
SCD chutný koláč. 1 hrnček = 250 ml
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 6 vejce
- 1 hrnek mleté ořechy
- 1 hrnek Strouhaný kokos
- 1 hrnek Kokosové mléko
- 1⁄2 hrnek Med
- 1⁄2 hrnek Kokosový olej máslo
- 1 hrnek Jemně nasekaná rebarbora
- 1 hrnek nakrájených jahod
- 2 pl Kokosové mouky na obalení ovoce
- 1 čl Skořice
- 1 čl Skořice
- 1 čl Čajové Sódy bikarbóny
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Čistíme stonek rebarbory škrabátkem, nakrájíme na malé kousky, jemně osolíme a necháme na sítku odkapat přebytečnou vodu.
2. Krok
Oddělíme vejce a z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme, přidáme kokosovou smetanu a postupně med, roztavený kokosový olej (máslo), ořechy, kokos, skořici, jedlou sodu, sníh z bílků a vylejeme na vymazaný a kokosovou moukou vysypáný plech (rozměr 30×42 cm). Nakrájený rebarboru a jahody dáme extra do misky, poprašíme kokosovou moukou a rovnoměrně rozložíme na těsto. Pečeme v předem vyhřáté troubě 35 min. při 170 st.
3. Krok
Po upečení necháme vychladnout, poté teprve krájíme.