INZERCE
Jahodovo-meruňková bublanina se zakysanou kokosovou smetanou

Jahodovo-meruňková bublanina se zakysanou kokosovou smetanou

Bezlepková veganská ovocná bublanina.

INZERCE

Ingredience

porce
20

Těsto

  • 2 ks banán Přidáno do
  • 34 Pohár Třtinový cukr Přidáno do
  • 12 Pohár olej Přidáno do
  • 1 Pohár rostlinné mléko Přidáno do
  • 2 šálky veganská zakysaná smetana z kokosu Přidáno do
  • 2 šálky polohrubá kukuřičná mouka Přidáno do
  • 1 Pohár pohanková mouka Přidáno do
  • 1 čajová lžička Soda Přidáno do
  • 2 polévkové lžíce kypřicí prášek s vinným kamenem Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Chia semínka Přidáno do

Část ze zakysané smetany

  • 2 šálky veganská zakysaná smetana z kokosu Přidáno do
  • 1 taška vanilkový puding Přidáno do
  • 2 polévkové lžíce rostlinné mléko Přidáno do
  • 2 polévkové lžíce cukr Přidáno do

Ovoce

  • Jahody Přidáno do
  • Meruňky Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nejdříve si připravte těsto. V robotovi (nebo tyčovým mixérem) rozmixujte banány s cukrem. Směs vlijte do mísy. Postupně přidávejte ostatní suroviny na těsto. Vlijte do formy.

2. Krok

V misce smíchejte všechny suroviny na část se zakysanou smetanou. Lžícemi pokládejte na těsto.

3. Krok

Poté těsto poklaďte omytými a na menší kousky nakrájenými jahodami a meruňkami. Povrch můžete posypat třtinovým cukrem (není nutné).

4. Krok

Peče se cca 40 minut (průběžně kontrolujte špejlí) na cca 170 stupňů.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty