INZERCE

Italské gnocchi ai quattro formaggi

Gnocchi quattro formaggi je italské jídlo, které kombinuje nadýchané a chutné gnocchi s bohatou a krémovou omáčkou ze čtyř druhů sýra. Měkké gnocchi jsou obalené ve voňavé omáčce, která je tak bohatá a chutná, že se ihned stane oblíbenou.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g gnocchi Přidáno do
  • 100 g modrého sýra Přidáno do
  • 100 g ementálu Přidáno do
  • 100 g goudy Přidáno do
  • 100 g Parmezánu Přidáno do
  • 2 Lžíce masla Přidáno do
  • 200 ml smetany na šlehání Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • Nastrouhaný parmezán na ozdobení Přidáno do
  • Čerstvá petržel na ozdobení Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu.

2. Krok

Mezitím si na pánvi rozpustíme máslo a přidáme nastrouhané sýry. Směs povaříme, dokud se sýry nerozpustí a nevznikne homogenní omáčka.

3. Krok

Poté přilijeme smetanu a omáčku dochutíme solí a pepřem podle chuti.

4. Krok

Uvařené gnocchi scedíme a přidáme do omáčky. Dobře promícháme, abychom gnocchi obalili omáčkou.

5. Krok

Před podáváním jídlo posypeme nastrouhaným parmezánem a petrželí pro ozdobení.

6. Krok

Hned podáváme.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

316 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty

Zavařené

370 recepty