INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/eVBDXuEqQ4M_54R1WP8N/3a49f7e10d45403925dfe74ec818a3.jpeg)
Hrníčková bublanina s ovocem
Velmi rychlá broskvová bublanina.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 6 ks Broskev
- 1⁄2 hrnek hnědý cukr
- 1⁄4 čl skořice
- 1⁄4 čl sůl
Těsto
- 1 hrnek polohrubá mouka
- 3⁄4 hrnek hnědý cukr
- 2 čl prášek do pečiva
- 1⁄4 čl sůl
- 3⁄4 hrnek mléko
- 1 čl vanilka
- 1⁄2 hrnek rozpuštěné máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Nejprve si připravíme broskve. Pár minut je spaříme v horké vodě, aby se nám lépe loupli. Odstraníme jadérka a nakrájíme je na plátky. Plátky broskví spolu s cukrem, solí a skořicí chvíli podusíme. Pustí šťávu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/eVBDXuEqQ4M_54R1WP8N/442a041ae00cf30e07ce53cfd21bf5.png)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady kromě másla.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/eVBDXuEqQ4M_54R1WP8N/d636b87521b7a4b4f54b047ceaa97c.png)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Rozpuštěné máslo vlijeme do formy a přidáme těsto, jemně spolu promícháme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/eVBDXuEqQ4M_54R1WP8N/48babdcf08a08469ee6bd00a384ef0.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na vrchol cesty vysypeme broskvovou směs. A můžeme dát péct na 180 stupňů na 40 minut.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/eVBDXuEqQ4M_54R1WP8N/225d336f9d8cea9257d992fdf99125.jpeg)
Zdroj: Youtube