INZERCE
Hrníčková bublanina s ovocem
Velmi rychlá broskvová bublanina.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 6 ks Broskev
- 1⁄2 hrnek hnědý cukr
- 1⁄4 čl skořice
- 1⁄4 čl sůl
Těsto
- 1 hrnek polohrubá mouka
- 3⁄4 hrnek hnědý cukr
- 2 čl prášek do pečiva
- 1⁄4 čl sůl
- 3⁄4 hrnek mléko
- 1 čl vanilka
- 1⁄2 hrnek rozpuštěné máslo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Nejprve si připravíme broskve. Pár minut je spaříme v horké vodě, aby se nám lépe loupli. Odstraníme jadérka a nakrájíme je na plátky. Plátky broskví spolu s cukrem, solí a skořicí chvíli podusíme. Pustí šťávu.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady kromě másla.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Rozpuštěné máslo vlijeme do formy a přidáme těsto, jemně spolu promícháme.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na vrchol cesty vysypeme broskvovou směs. A můžeme dát péct na 180 stupňů na 40 minut.
Zdroj: Youtube