INZERCE
Hovězí minutkové maso
Vynikající kousky hovězího s cukrovým hráškem.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 700 g Hovězí svíčková
- 2 šálky Cukrový hrášek
- 8 hřebíček česnek
- 1 pl vývar
- 1 pl krystalový cukr
- 1⁄2 čl mletý černý pepř
- 21⁄2 pl sójová omáčka
- 11⁄2 polévková lžíce rajčatová omáčka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Maso nakrájíme na malé tenké plátky. Maso naložíme. Dáme ho do mísy, přidáme práškový bujón, strouhaný česnek, koření, sójovou omáčku, ústřicovou omáčku a cukr. Maso promícháme.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Cukrový hrášek očistíme a na 5 minut blanšírujeme ve vroucí vodě.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Na pánvi si rozpálíme tuk a maso rychle opečeme. Po 10 minutách restování přidáme blanšírovaný hrášek, chvíli promícháme a můžeme podávat.
Zdroj: Youtube