INZERCE
Zdroj: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed
Hovězí maso v rajčatové omáčce
Tradiční hovězí maso připravené v chutné a hedvábné rajčatové omáčce.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 800 g hovězí maso
- 1 ks cibule
- 2 stroužky česnek
- 800 g Rajčata v plechovce
- 1 ks vývar
- 1 čajová lžička mletá paprika
- 1 ks bobkový list
- 1 čajová lžička černý mletý pepř
- 1 čajová lžička sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Na pánvi rozpalte olej a přidejte hovězí maso. Opečte ho do hněda z každé strany. Maso potom vyjměte a odložte stranou.
2. Krok
Na stejné pánvi opečte jemně nakrájenou cibuli a česnek, dokud nezmění barvu na zlatou.
3. Krok
Přidejte do pánve rajčata z plechovky včetně šťávy. Přidejte bujón, mletou papriku, bobkový list, sůl a pepř. Promíchejte a nechte chvíli povařit.
4. Krok
Maso vraťte zpět do pánve a promíchejte ho s omáčkou. Přikryjte a nechte ho vařit na mírném ohni asi jednu hodinu, dokud maso nebude úplně měkké.