INZERCE

Zdroj: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed

Hovězí maso v rajčatové omáčce

Tradiční hovězí maso připravené v chutné a hedvábné rajčatové omáčce.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 800 g hovězí maso Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česnek Přidáno do
  • 800 g Rajčata v plechovce Přidáno do
  • 1 ks vývar Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletá paprika Přidáno do
  • 1 ks bobkový list Přidáno do
  • 1 čajová lžička černý mletý pepř Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Na pánvi rozpalte olej a přidejte hovězí maso. Opečte ho do hněda z každé strany. Maso potom vyjměte a odložte stranou.

2. Krok

Na stejné pánvi opečte jemně nakrájenou cibuli a česnek, dokud nezmění barvu na zlatou.

3. Krok

Přidejte do pánve rajčata z plechovky včetně šťávy. Přidejte bujón, mletou papriku, bobkový list, sůl a pepř. Promíchejte a nechte chvíli povařit.

4. Krok

Maso vraťte zpět do pánve a promíchejte ho s omáčkou. Přikryjte a nechte ho vařit na mírném ohni asi jednu hodinu, dokud maso nebude úplně měkké.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Zavařené

369 recepty

Pečivo

513 recepty

Mascarpone

128 recepty

Smažené

485 recepty

Těstoviny

296 recepty

Oběd

2741 recepty

Saláty

264 recepty

Dýně

49 recepty

Rýže

174 recepty

Večeře

2604 recepty

Rajčata

351 recepty

Levná jídla

682 recepty