INZERCE

Zdroj: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed

Hovězí maso v rajčatové omáčce

Tradiční hovězí maso připravené v chutné a hedvábné rajčatové omáčce.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 800 g hovězí maso Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česnek Přidáno do
  • 800 g Rajčata v plechovce Přidáno do
  • 1 ks vývar Přidáno do
  • 1 čajová lžička mletá paprika Přidáno do
  • 1 ks bobkový list Přidáno do
  • 1 čajová lžička černý mletý pepř Přidáno do
  • 1 čajová lžička sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Na pánvi rozpalte olej a přidejte hovězí maso. Opečte ho do hněda z každé strany. Maso potom vyjměte a odložte stranou.

2. Krok

Na stejné pánvi opečte jemně nakrájenou cibuli a česnek, dokud nezmění barvu na zlatou.

3. Krok

Přidejte do pánve rajčata z plechovky včetně šťávy. Přidejte bujón, mletou papriku, bobkový list, sůl a pepř. Promíchejte a nechte chvíli povařit.

4. Krok

Maso vraťte zpět do pánve a promíchejte ho s omáčkou. Přikryjte a nechte ho vařit na mírném ohni asi jednu hodinu, dokud maso nebude úplně měkké.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1407 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty