INZERCE
Hovězí maso s hřívkou

Hovězí maso s hřívkou

Jednoduchý recept, lehká příprava a vynikající chuť.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 650 g hovězí maso Přidáno do
  • 5 ml rostlinný olej Přidáno do
  • 1 Velká cibule Přidáno do
  • 1000 ml voda Přidáno do
  • 250 g hliva Přidáno do
  • 200 g Sladká smetana Přidáno do
  • 15 g bramborový škrob Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • drcený kmín Přidáno do
  • Čerstvě mleté čtyřbarevné koření Přidáno do
  • česnekový prášek Přidáno do
  • Sladká mletá paprika Přidáno do
INZERCE

Postup

150 min.
1. Krok

Na kapce oleje osmáhneme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené maso na plátky a osmáhneme, dokud nezesvětlá, posypeme solí, přidáme kmín, červenou papriku, koření a pod pokličkou dušení při občasném podlévání.

2. Krok

Pokud se maso zjemní, přidáme nakrájenou lišku na malé kousky a dusíme do měkka.

3. Krok

Do vody rozmixujeme chuťovou smetanu a škrob, přidáme k masu s hříbkem a převaříme, to nám zahustí, dochutíme česnekem a pokud je třeba ostatními kořením podle případu osoolíme a odstavíme.

4. Krok

Podáváme s rýží a zeleninou. Dobrou chuť

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty