INZERCE
Hovězí maso s hřívkou

Hovězí maso s hřívkou

Jednoduchý recept, lehká příprava a vynikající chuť.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 650 g hovězí maso Přidáno do
  • 5 ml rostlinný olej Přidáno do
  • 1 Velká cibule Přidáno do
  • 1000 ml voda Přidáno do
  • 250 g hliva Přidáno do
  • 200 g Sladká smetana Přidáno do
  • 15 g bramborový škrob Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • drcený kmín Přidáno do
  • Čerstvě mleté čtyřbarevné koření Přidáno do
  • česnekový prášek Přidáno do
  • Sladká mletá paprika Přidáno do
INZERCE

Postup

150 min.
1. Krok

Na kapce oleje osmáhneme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené maso na plátky a osmáhneme, dokud nezesvětlá, posypeme solí, přidáme kmín, červenou papriku, koření a pod pokličkou dušení při občasném podlévání.

2. Krok

Pokud se maso zjemní, přidáme nakrájenou lišku na malé kousky a dusíme do měkka.

3. Krok

Do vody rozmixujeme chuťovou smetanu a škrob, přidáme k masu s hříbkem a převaříme, to nám zahustí, dochutíme česnekem a pokud je třeba ostatními kořením podle případu osoolíme a odstavíme.

4. Krok

Podáváme s rýží a zeleninou. Dobrou chuť

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Zavařené

369 recepty

Mascarpone

128 recepty

Těstoviny

296 recepty

Smažené

485 recepty

Saláty

264 recepty

Rajčata

351 recepty

Rýže

174 recepty

Oběd

2741 recepty

Večeře

2604 recepty

Pečivo

513 recepty

Dýně

49 recepty

Levná jídla

682 recepty