INZERCE
Hovězí maso s hřívkou
Jednoduchý recept, lehká příprava a vynikající chuť.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 650 g hovězí maso
- 5 ml rostlinný olej
- 1 Velká cibule
- 1000 ml voda
- 250 g hliva
- 200 g Sladká smetana
- 15 g bramborový škrob
- sůl
- drcený kmín
- Čerstvě mleté čtyřbarevné koření
- česnekový prášek
- Sladká mletá paprika
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
150 min.
1. Krok
Na kapce oleje osmáhneme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené maso na plátky a osmáhneme, dokud nezesvětlá, posypeme solí, přidáme kmín, červenou papriku, koření a pod pokličkou dušení při občasném podlévání.
2. Krok
Pokud se maso zjemní, přidáme nakrájenou lišku na malé kousky a dusíme do měkka.
3. Krok
Do vody rozmixujeme chuťovou smetanu a škrob, přidáme k masu s hříbkem a převaříme, to nám zahustí, dochutíme česnekem a pokud je třeba ostatními kořením podle případu osoolíme a odstavíme.
4. Krok
Podáváme s rýží a zeleninou. Dobrou chuť