INZERCE

Zdroj: A_Lein from Getty Images

Hovězí guláš s noky

Tradiční hovězí guláš s přílohou z noků.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Hovězí maso Přidáno do
  • 2 kus střední cibule Přidáno do
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 lžíce Sladká paprika Přidáno do
  • 1 kus červené papriky Přidáno do
  • 1 kus zelený pepř Přidáno do
  • 500 g Brambory Přidáno do
  • 200 g Hladká mouka Přidáno do
  • 1 kus vejce Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Nejprve nakrájejte hovězí maso na menší kostky. Kvalitní hovězí maso je klíčem ke skvělé chuti guláše.

2. Krok

Cibuli a česnek nakrájejte nadrobno a osmažte na pánvi dozlatova.

3. Krok

Přidejte hovězí maso a smažte, dokud nezíská pěknou hnědou barvu, která mu dodá výraznou chuť.

4. Krok

Podle potřeby přidejte sladkou papriku, koření, nakrájenou papriku a vodu. Guláš můžete zředit vodou, ale nezapomeňte, že guláš je sytý a neměl by být příliš řídký.

5. Krok

Dusíme na mírném ohni asi hodinu a půl, dokud maso nezměkne.

6. Krok

Mezitím připravte noky. Nastrouhejte brambory, přidejte hladkou mouku, vejce, sůl a promíchejte do homogenní hmoty. Pokud je směs příliš řídká, přidejte více mouky. Čím více mouky, tím budou noky tvrdší.

7. Krok

Gnocchi vařte ve vroucí vodě asi 5 minut a poté je slijte.

8. Krok

Hotový guláš podávejte s noky. Dobrou chuť.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty

Těstoviny

302 recepty