INZERCE
Zdroj: Sviatlana Zhornava from Getty Images
Gluhwein
Gluhwein je oblíbený nápoj při zimních procházkách nebo na vánočních trzích. Toto je klasická receptura pro dva hrnky výborného svařeného vína.
INZERCE
Ingredience
porce
2
- 0.375 l červené víno
- 50 g cukr
- 1 kus skořice
- 2 kus Hřebíček
- 1 kus pomeranč
- 1 kus citron
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Do kastrolu vložte skořici, cukr, hřebíček a nastrouhanou kůru z pomeranče a citronu.
2. Krok
Přidejte trochu vína a nechte na mírném ohni rozpustit cukr.
3. Krok
Jakmile se cukr rozpustí, přidejte zbytek vína a zahřívejte, ale nechte ho neuvařit, víno by ztratilo alkohol.
4. Krok
Po zahřátí přeceďte svařák a je hotový k podávání.