INZERCE

Zdroj: Sviatlana Zhornava from Getty Images

Gluhwein

Gluhwein je oblíbený nápoj při zimních procházkách nebo na vánočních trzích. Toto je klasická receptura pro dva hrnky výborného svařeného vína.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 0.375 l červené víno Přidáno do
  • 50 g cukr Přidáno do
  • 1 kus skořice Přidáno do
  • 2 kus Hřebíček Přidáno do
  • 1 kus pomeranč Přidáno do
  • 1 kus citron Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Do kastrolu vložte skořici, cukr, hřebíček a nastrouhanou kůru z pomeranče a citronu.

2. Krok

Přidejte trochu vína a nechte na mírném ohni rozpustit cukr.

3. Krok

Jakmile se cukr rozpustí, přidejte zbytek vína a zahřívejte, ale nechte ho neuvařit, víno by ztratilo alkohol.

4. Krok

Po zahřátí přeceďte svařák a je hotový k podávání.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Masové pokrmy

1371 recepty

Dršťky

118 recepty

Oběd

2789 recepty