INZERCE

Zdroj: Sviatlana Zhornava from Getty Images

Gluhwein

Gluhwein je oblíbený nápoj při zimních procházkách nebo na vánočních trzích. Toto je klasická receptura pro dva hrnky výborného svařeného vína.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 0.375 l červené víno Přidáno do
  • 50 g cukr Přidáno do
  • 1 kus skořice Přidáno do
  • 2 kus Hřebíček Přidáno do
  • 1 kus pomeranč Přidáno do
  • 1 kus citron Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Do kastrolu vložte skořici, cukr, hřebíček a nastrouhanou kůru z pomeranče a citronu.

2. Krok

Přidejte trochu vína a nechte na mírném ohni rozpustit cukr.

3. Krok

Jakmile se cukr rozpustí, přidejte zbytek vína a zahřívejte, ale nechte ho neuvařit, víno by ztratilo alkohol.

4. Krok

Po zahřátí přeceďte svařák a je hotový k podávání.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty