INZERCE
Gazpacho

Gazpacho

španělská studená polévka z pečené zeleniny osvěžující lehká polévka do teplých letních dní s avokádem a krutoném z bagety

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg ZRALÝCH RAJČAT nakrájených Přidáno do
  • 1 velká červená paprika Přidáno do
  • 4 JARNÍ CIBULKY nakrájené Přidáno do
  • 1 malé STROUŽEK ČESNEKU nastrouhaný Přidáno do
  • 40 g BLANŠÍROVANÝCH MANDLÍ nasekaných Přidáno do
  • 3 Limetové šťávy Přidáno do
  • 2 Lžíce olivového oleje Přidáno do
  • 2 kapky TABASCA CHIPOTLE uzené papričky Přidáno do
  • 1 velké zralé avokádo nakrájené na kostky Přidáno do
  • 1 malé ČERVENÁ CHILLI PAPRIČKA ZBAVENÁ SEMÍNEK A NAKRÁJENÁ NADROBNO Přidáno do
  • MALÉHO SVAZKU KORIANDRU Přidáno do
  • NASEKANÉHO NADROBNO Přidáno do
  • Smetana Přidáno do
  • a PEČIVO OPEČENÉ NATRHANÉ Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

RAJČATA, PAPRIKU(nakrájenú a zbavenú semínek), ČESNEK, ČERVENOU CIBULI POTŘETE olivovým OLEJEM A UPEČTE V TROUBĚ NA 175°C POD ALOBALEM ALESPOŇ 30MINUT.

2. Krok

POTÉ VLOŽTE DO MIXÉRU PŘIDEJTE POLOVINU MANDLÍ, DOCHUDTE LIMETKOVOU ŠŤÁVOU A ZBYLÍM OLIVOVÝM OLEJEM A CHIPOTLE TABASCEM. ŠLEHEJTE, DOKUD NEBUDE TÉMĚŘ HLADKÁ KONZISTENCE. NALIJTE DO DŽBÁNU A CHLAĎTE ALESPOŇ 2 HODINY.

3. Krok

AŽ BUDETE PŘIPRAVENI K JÍDLU NALIJTE POLÉVKU DO ČTYŘ MISEK A NAVRCH DEJTE NASEKANOU JARNÍ CIBULKU, AVOKÁDO, CHILLI PLÁTKY , RAJČATKA NAKRÁJENA, ČERNÉ KALAMATA OLIVY A ČERSTVÝ KORIANDR, ZAKÁPNĚTE ZBÝVAJÍCÍ LIMETKOVOU ŠŤÁVOU A OLIVOVÝM OLEJEM A POSYPTE ZBYLÍMA MANDLEMA A NATRHANÝM PEČIVEM.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty