INZERCE

Zdroj: Oleksandr Prokopenko from Canva

Frankfurtská zelená omáčka

Představujeme vám recept na tradiční německou specialitu - frankfurtskou zelenou omáčku. Je ideální jako doplněk k vařeným bramborám a vajíčkům, ale také jako omáčka pro grilované maso. Příprava je jednoduchá a rychlá, takže ji zvládnete i když nemáte moc času.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 100 g řeřichy Přidáno do
  • 50 g pažitky Přidáno do
  • 50 g petrželky Přidáno do
  • 50 g zeleného šťovíku Přidáno do
  • 800 g zakysané smetany Přidáno do
  • 1 velký citron Přidáno do
  • 4 ks vajec Přidáno do
  • cukr Přidáno do
  • Sůl a mletý černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Vejce uvařte natvrdo.

2. Krok

Omyté bylinkové listy bez stonků nasekejte najemno v kuchyňském robotu nebo ručně.

3. Krok

V míse smíchejte bylinky se zakysanou smetanou, rozšlehanými vejci a dochuťte citronovou šťávou, cukrem, solí a pepřem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty