INZERCE

Dušené kyselé zelí k pečenému masu

Dušené kyselé zelí je chutný doplněk k různým druhům masa, zejména když je pečené.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 1 ks kysané zelí Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 2 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 čl Sladká paprika Přidáno do
  • 1 ks bobkový list Přidáno do
  • 3 ks nové koření Přidáno do
  • 1 čl sůl Přidáno do
  • 2 pl olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Kyselé zelí nejprve opláchněte pod tekoucí vodou a nasekejte na menší kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek oloupejte a nasekejte nadrobno. Na pánvi rozpalte olej a osmažte cibuli, dokud nebude zlatavá.

3. Krok

Přidejte česnek a nechte ho ještě chvíli orestovat. Poté k nim přidejte papriku, bobkový list a nové koření. Chvíli restujte, aby se chutě propojily.

4. Krok

Pak přidejte nakrájenou zelí, promíchejte a dusíte pod pokličkou, dokud zelí nezměkne. Během dusení přidejte podle chuti sůl.

5. Krok

Dušené kyselé zelí je hotové. Ochutnejte, případně ještě dosolte. Podávejte s pečeným masem a přílohou podle vašeho výběru. Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1407 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty