INZERCE

Zdroj: -lvinst- from Getty Images

Dusené červené zelí s červeným vínem

Tento tradiční recept na dusené červené zelí s červeným vínem je plný chuti a je skvělým doplňkem k jakémukoli jídlu. Je rychlý a snadný na přípravu, toto zelí si oblíbíte.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kus červené zelí Přidáno do
  • 1 lžička cukr Přidáno do
  • 2 lžice máslo Přidáno do
  • 150 ml červené víno Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 1 kus červená paprika Přidáno do
  • 1 kus jablko Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Příprava ingrediencí: Očistěte a nakrájejte cibuli, papriku, červené zelí a jablko.

2. Krok

Rozpusťte máslo na pánvi a opečte cibuli, dokud nebude zlatohnědá.

3. Krok

Pak přidejte cukr a pokračujte v opékání, dokud cukr nezkaramelizuje cibuli.

4. Krok

Přidejte nakrájenou červenou papriku a dušené zelí do pánve a dušte na středním ohni 10 - 15 minut.

5. Krok

Pak přidejte nakrájené jablko a dusit dalších 5 minut.

6. Krok

Přidejte červené víno, promíchejte a nechte dusit na nízké teplotě dalších 20 minut, nebo dokud zelí není měkké a víno není vstřebáno.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty