INZERCE
Zdroj: -lvinst- from Getty Images
Dusené červené zelí s červeným vínem
Tento tradiční recept na dusené červené zelí s červeným vínem je plný chuti a je skvělým doplňkem k jakémukoli jídlu. Je rychlý a snadný na přípravu, toto zelí si oblíbíte.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kus červené zelí
- 1 lžička cukr
- 2 lžice máslo
- 150 ml červené víno
- 1 kus cibule
- 1 kus červená paprika
- 1 kus jablko
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Příprava ingrediencí: Očistěte a nakrájejte cibuli, papriku, červené zelí a jablko.
2. Krok
Rozpusťte máslo na pánvi a opečte cibuli, dokud nebude zlatohnědá.
3. Krok
Pak přidejte cukr a pokračujte v opékání, dokud cukr nezkaramelizuje cibuli.
4. Krok
Přidejte nakrájenou červenou papriku a dušené zelí do pánve a dušte na středním ohni 10 - 15 minut.
5. Krok
Pak přidejte nakrájené jablko a dusit dalších 5 minut.
6. Krok
Přidejte červené víno, promíchejte a nechte dusit na nízké teplotě dalších 20 minut, nebo dokud zelí není měkké a víno není vstřebáno.