INZERCE
Dukátové buchtičky
Dukátové buchtičky jsou skvělou volbou pro každého, kdo miluje sladké pečivo. Příprava je snadná, takže se do toho může pustit i začátečník ve vaření. Buštičky jsou skvělé samy o sobě, ale také jako doplněk k jiným jídlům.
INZERCE
Ingredience
porce
2
Těsto
- 250 g Hladké špaldové mouky
- 1⁄2 g sušené droždí
- 25 g olivového oleje
- 1 lžíce Kokosového cukru
- 275 ml teplé vody
Krém
- 1⁄2 vanilka pudinkového prášku
- štipka mletá vanilka
- 250 ml mléka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
75 min.
1. Krok
Všechny suroviny na těsto dáme do mixéru a vymixujeme hladké těsto. Plechovou formu vystelíme pečícím papírem nebo potřeme máslem/kokosovým olejem. Těsto vlijeme do formy a necháme při pokojové teplotě kynout 30 minut. Poté těsto vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 170 stupňů 25-30 minut. Zkontrolujeme špejlí. Těsto necháme vychladnout a nakrájíme na kostky.
2. Krok
Puding si vaříme v mléce podle návodu s přídavkem mleté vanilky. Krém nalijeme na buchtičky a podáváme.
3. Krok
Dobrou chuť!