INZERCE

Zdroj: vinicef from Getty Images

Drůbeží játra

Recept na lahodná drůbeží játra, ideální k obědu nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg Drůbeží játra Přidáno do
  • 2 Cibule Přidáno do
  • 3 stroučky Česnek Přidáno do
  • 1 hrnek mouky Přidáno do
  • 12 pohár Bílé víno Přidáno do
  • 4 lžíce Olej Přidáno do
  • 4 lžíce Olej Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • 1 lžíce Máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Játra nejprve omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. To je důležité, protože přebytečná voda ztěžuje smažení a může způsobit nebezpečné rozstřikování na pánvi.

2. Krok

Poté nakrájejte cibuli na kostičky a česnek nasekejte najemno.

3. Krok

Mezitím na pánvi rozehřejte olej a osmažte na něm cibuli dozlatova.

4. Krok

Poté přidejte česnek a ještě několik minut smažte.

5. Krok

Nyní do pánve přidáme játra, která jsme předtím lehce obalily v mouce.

6. Krok

Játra opečte z obou stran, dokud nezískají zlatavou barvu.

7. Krok

Poté do pánve přidejte víno a játra na mírném ohni vařte, dokud se všechen alkohol neodpaří.

8. Krok

Nakonec přidejte máslo, sůl a pepř podle chuti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Rýže

175 recepty

Dýně

50 recepty

Sušenky

20 recepty

V páře

213 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty

Saláty

265 recepty

Oběd

2782 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty