INZERCE

Zdroj: pixabay

Domácí jitrnice

Vynikající domácí jitrnice.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 30 ks rohlíky Přidáno do
  • 2 Tukového ořezu Přidáno do
  • 1 deska Vepřových kůží Přidáno do
  • mletý černý pepř Přidáno do
  • mletý muškátový oříšek Přidáno do
  • 1 l Krev Přidáno do
  • 1 l Vepřový ovar Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • Vepřové střeva Přidáno do
  • mleté nové koření Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Nejprve umelíme vařené vepřové kůže a tučné porce na jemném plátku.

2. Krok

Přidáme nakrájené rohlíky na kostičky. Dochutíme kořením.

3. Krok

Do směsi přidáme vývar a můžeme přilévat krev. Pokud je sražená, také ji rozemeleme. Směs by měla být kašovitá, ne blátová. Dochutíme podle chuti.

4. Krok

Směs naplníme do čistých střev, hotové jitrnice ukončíme pomocí špejle a vaříme je vývaru asi 20 minut.

5. Krok

Kdo má rád, může do jitrnic přidat umleté uvařené vnitřnosti.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty