INZERCE
Zdroj: FB: Vše kolem vaření s Gold Rival
Daňčí medailonky
Exkluzivní recept na daňčí medailonky, které si zamilujete. Kombinace chutí a vůní je naprosto neodolatelná. Měkké kousky masa jsou opečené do zlatova a podávané s omáčkou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Medailonky
- 500 g daňčí maso
- 2 lžíce sůl
- 2 lžíce pepř
- 2 Lžíce máslo
Omáčka
- 200 ml smetana na vaření
- 100 ml červené víno
- 1 kus cibule
- 2 Lžíce rostlinný olej
- 1 ks mrkev
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
90 min.
1. Krok
Připravíme daňčí maso tak, že z něj nakrájíme medailonky, osolíme a opepříme.
2. Krok
Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm opečeme medailonky do zlatova.
3. Krok
Mezitím si připravíme omáčku. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkve, přidáme víno a necháme zredukovat. Poté přilijeme smetanu a krátce povaříme.
4. Krok
Opečené medailonky přidáme do omáčky a necháme je tam ještě chvíli propíchnout.