INZERCE
Zdroj: FB: Vánoční cukroví
Cukroví ježci
Nepečení cukroví ježci, kterí zaujmou nejen děti.
INZERCE
Ingredience
porce
15
Ježci:
- 300 g dětských piškotů
- 200 g moučkového cukru
- 200 g masla
- 2 žloutky
Čokoládová poleva:
- čokoláda na vaření
- 3 lžíce masla
Na bodliny:
- strouhaný kokos
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Sušenky nastrouhejte najemno.
2. Krok
Smíchejte mleté sušenky s cukrem a změklým máslem.
3. Krok
Poté přidáme žloutky a vypracujeme těsto.
4. Krok
Z těsta vytvarujte kuličky a na jedné straně je prsty trochu přitlačte, aby se vytvořil žlábek.
5. Krok
Mezitím ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a máslo.
6. Krok
Do mísy nasypeme strouhaný kokos.
7. Krok
Část ježka polijeme čokoládou a posypeme kokosem.