INZERCE

Cuketový tatarák

Patříte mezi milovníky tataráku? A už jste zkoušeli bezmasý tatarák? Jen pár ingrediencí, skvělý opečený chlebík k tomu a perfektní cuketový tatarák je na světě.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 cuketa Přidáno do
  • 3 česnek Přidáno do
  • 1 červená cibule Přidáno do
  • 2 čl Dijonská hořčice Přidáno do
  • 12 čl sůl Přidáno do
  • 1 pl Sójová omáčka Přidáno do
  • 2 pl kečup Přidáno do
  • 1 pl mletý černý pepř Přidáno do
  • 1 pl mletá sladká paprika Přidáno do
  • 1 čl Pažitka Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Dýni nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme 10 minut odstát.

2. Krok

Cuketu vymačkáme a vymačkáme, abychom se zbavili přebytečné vody.

3. Krok

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém osmahneme jemně nakrájenou cibuli.

4. Krok

Přidáme mletou sladkou papriku a minutku opečeme.

5. Krok

Do pánev dáme cuketu spolu s hořčicí, kečupem a sójovou omáčkou a vaříme za občasného míchání 7-8 minut.

6. Krok

Na závěr přidáme stlačené stroužky česneku, okořeníme a podle chuti dosolíme a necháme ještě 2-3 minuty vařit.

7. Krok

Podáváme hotový cuketový tatarák na opečeném celozrnném chlebíčku posypaném pažítkou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty