INZERCE
Cuketový tatarák
Patříte mezi milovníky tataráku? A už jste zkoušeli bezmasý tatarák? Jen pár ingrediencí, skvělý opečený chlebík k tomu a perfektní cuketový tatarák je na světě.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 2 cuketa
- 3 česnek
- 1 červená cibule
- 2 čl Dijonská hořčice
- 1⁄2 čl sůl
- 1 pl Sójová omáčka
- 2 pl kečup
- 1 pl mletý černý pepř
- 1 pl mletá sladká paprika
- 1 čl Pažitka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Dýni nastrouháme na hrubém struhadle, osolíme a necháme 10 minut odstát.
2. Krok
Cuketu vymačkáme a vymačkáme, abychom se zbavili přebytečné vody.
3. Krok
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, na kterém osmahneme jemně nakrájenou cibuli.
4. Krok
Přidáme mletou sladkou papriku a minutku opečeme.
5. Krok
Do pánev dáme cuketu spolu s hořčicí, kečupem a sójovou omáčkou a vaříme za občasného míchání 7-8 minut.
6. Krok
Na závěr přidáme stlačené stroužky česneku, okořeníme a podle chuti dosolíme a necháme ještě 2-3 minuty vařit.
7. Krok
Podáváme hotový cuketový tatarák na opečeném celozrnném chlebíčku posypaném pažítkou.