INZERCE

Cotoletta alla Milanese

Cotoletta alla Milanese je tradiční jídlo italské kuchyně, konkrétně z Milána. Jedná se o býčí kotletu, která se podává obalovaná v chlebové strouhance a opečená na másle.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 býčí kotlety Přidáno do
  • 100 g hladké mouky Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 200 g strouhanky Přidáno do
  • 120 g masla Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • čerstvě mletý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Kotlety opláchněte a osušte. Poté je lehce naklepejte na tenko, osolte a opepřete.

2. Krok

Každou kotletu obalte nejdříve v mouce, poté ve vyšlehaném vejci a nakonec v strouhance. Ujistěte se, že je kotleta obalená rovnoměrně ze všech stran.

3. Krok

Na pánvi rozehřejte máslo. Jakmile je rozpálené, přidejte kotlety a smažte je z obou stran dozlatova.

4. Krok

Hotové kotlety vyjměte a nechte okapat na kuchyňském papíře. Podávejte ihned.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Těstoviny

302 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty