INZERCE

Cotoletta alla Milanese

Cotoletta alla Milanese je tradiční jídlo italské kuchyně, konkrétně z Milána. Jedná se o býčí kotletu, která se podává obalovaná v chlebové strouhance a opečená na másle.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 býčí kotlety Přidáno do
  • 100 g hladké mouky Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 200 g strouhanky Přidáno do
  • 120 g masla Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • čerstvě mletý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Kotlety opláchněte a osušte. Poté je lehce naklepejte na tenko, osolte a opepřete.

2. Krok

Každou kotletu obalte nejdříve v mouce, poté ve vyšlehaném vejci a nakonec v strouhance. Ujistěte se, že je kotleta obalená rovnoměrně ze všech stran.

3. Krok

Na pánvi rozehřejte máslo. Jakmile je rozpálené, přidejte kotlety a smažte je z obou stran dozlatova.

4. Krok

Hotové kotlety vyjměte a nechte okapat na kuchyňském papíře. Podávejte ihned.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

V páře

213 recepty

Oběd

2785 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Bezmasé pokrmy

1333 recepty