INZERCE
Cotoletta alla Milanese
Cotoletta alla Milanese je tradiční jídlo italské kuchyně, konkrétně z Milána. Jedná se o býčí kotletu, která se podává obalovaná v chlebové strouhance a opečená na másle.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 4 býčí kotlety
- 100 g hladké mouky
- 2 vejce
- 200 g strouhanky
- 120 g masla
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Kotlety opláchněte a osušte. Poté je lehce naklepejte na tenko, osolte a opepřete.
2. Krok
Každou kotletu obalte nejdříve v mouce, poté ve vyšlehaném vejci a nakonec v strouhance. Ujistěte se, že je kotleta obalená rovnoměrně ze všech stran.
3. Krok
Na pánvi rozehřejte máslo. Jakmile je rozpálené, přidejte kotlety a smažte je z obou stran dozlatova.
4. Krok
Hotové kotlety vyjměte a nechte okapat na kuchyňském papíře. Podávejte ihned.