INZERCE

Zdroj: Pixabay

Chřest se slaninou

Grilovaný zelený chřest v prosciuttu je skvělý způsob, jak využít sezónní čerstvý chřest a přidat mu bohatou chuť

INZERCE

Ingredience

porce
3
  • 24 ks Chřest Přidáno do
  • 6 plátky Prosciutto Přidáno do
  • 2 polévková lžíce olivový olej Přidáno do
  • černý pepř Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Než začnete s přípravou, omyjte chřest pod tekoucí vodou a osušte je. Odstraňte tvrdší konce šparglu odříznutím přibližně 2,5 cm od spodku.

2. Krok

Vezměte jeden plátek pršutu a na konec položte 4 stonky chřestu. Pomalu omotávejte pršut kolem chřestu, aby ho obalil. Pokračujte s dalšími stonky chřestu a plátky pršutu, dokud nebudete mít všechny obalené.

3. Krok

Nahřejte gril na střední teplotu. Když je gril dostatečně rozpálený, potřete obalený chřest olivovým olejem smíchaným se solí a kořením.

4. Krok

Umístěte chřest na gril a grilujte ho přibližně 2 až 3 minuty na každé straně. Můžete podávat jako přílohu nebo jíst samotné jako lehký oběd.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty