INZERCE

Zdroj: bhofack2 from Getty Images Pro

Chimichanga

Mexická kuchyně je skvělá ve své rozmanitosti a jedním z jejích typických pokrmů je Chimichanga. Je to chutný recept, který se skládá z fritovaných tortil, plněných množstvím různých surovin, a jsou ideální pro večeři, oběd nebo dokonce i pro party!

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 tortily Přidáno do
  • 400 g kuracieho maso Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 ks česneky Přidáno do
  • 1 ks paprika Přidáno do
  • 340 g červených fazolí Přidáno do
  • 1 lžička mletého kuminu Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • 200 g strouhaného sýra Přidáno do
  • Rostlinný olej pro smažení Přidáno do
  • guacamole Přidáno do
  • kyselá smetana Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nejprve si připravíme náplň. Na pánvi orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme kuracie maso. Do této směsi přidáme nakrájenou papriku a mletý kumin. Všechno smažíme, dokud maso není dostatečně propečené.

2. Krok

Poté přidáváme fazole a všechno dobře promícháme a osolíme a opepříme podle chuti.

3. Krok

Tortilly si připravíme tak, že na každou tortillu dáme náplň. Přidáme sýr a tortilly zabalíme do tvaru malého „balíčku“.

4. Krok

Potom vzít velkou pánev, nalijeme do ní dostatek oleje a začneme tortilly smažit do zlatova.

5. Krok

Chimichangy podáváme horké s guacamole a kyselou smetanou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Dorty

318 recepty