INZERCE
Cheesecake do skleničky
Čerstvý a lehký dezert, lotus cheesecake do skleničky, který můžete díky porcování do skleniček elegantně servírovat. Navíc, cheesecake do skleničky je i praktická varianta pro pohostinnosti nebo rodinné oslavy.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 200 g sušenek
- 100 g masla
- 250 g cottage sýr
- 200 g smetany na šlehání
- 100 g cukru
- 1 bal vanilkového cukru
- 200 g smetany ke šlehání
- 1 bal želatiny
- Ovoce na ozdobu
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Sušenky rozdrtíme na drobné kousky (můžeme použít kuchyňský robot), přidáme rozpuštěné máslo a směsí vyplníme dno skleniček.
2. Krok
Tvaroh, smetanu, cukr a vanilkový cukr dobře promícháme.
3. Krok
Želatinu postupuje dle návodu na obalu a přidáme do tvarohové směsi.
4. Krok
Poté, co se směs s želatinou zchladí, přidáme ji do skleniček na sušenkový základ.
5. Krok
Skleničky dáme do lednice nejméně na 3 hodiny ztuhnout, ideálně však přes noc.
6. Krok
Před podáváním nepečený cheesecake do skleničky ozdobíme ovoce podle chuti.