INZERCE

Zdroj: oxyzay from Getty Images

Čatní z červené cibule

Toto čatní z červené cibule je skvělé jako doplněk k masovým pokrmům nebo třeba na sendviče. Je nevšední, univerzální a příprava je velmi jednoduchá.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 500 g červené cibule Přidáno do
  • 1 Lžíce olivový olej Přidáno do
  • 200 g cukr Přidáno do
  • 125 ml Balsamico Ocet Přidáno do
  • 125 ml červené víno Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Na panvi na olivovém oleji osmažte nakrájenou červenou cibuli.

2. Krok

Přidejte cukr a nechte ho tavit, dokud cibule nezačne karamelizovat.

3. Krok

Poté přilijte balsamico ocet a červené víno. Vařte na mírném ohni, dokud se směs neredukuje a nestane se hladká.

4. Krok

Čatní přendejte do skleněných nádob a nechte vychladnout.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Saláty

266 recepty

Smažené

489 recepty

Zelí

164 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Těstoviny

302 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty