INZERCE
Zdroj: oxyzay from Getty Images
Čatní z červené cibule
Toto čatní z červené cibule je skvělé jako doplněk k masovým pokrmům nebo třeba na sendviče. Je nevšední, univerzální a příprava je velmi jednoduchá.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 500 g červené cibule
- 1 Lžíce olivový olej
- 200 g cukr
- 125 ml Balsamico Ocet
- 125 ml červené víno
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Na panvi na olivovém oleji osmažte nakrájenou červenou cibuli.
2. Krok
Přidejte cukr a nechte ho tavit, dokud cibule nezačne karamelizovat.
3. Krok
Poté přilijte balsamico ocet a červené víno. Vařte na mírném ohni, dokud se směs neredukuje a nestane se hladká.
4. Krok
Čatní přendejte do skleněných nádob a nechte vychladnout.