INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/1SgjzhrbfPzrwa_SsMtJ/f5add3ea7e399d2feeedc0958c1922.jpeg)
Zdroj: Pixabay: Lakeblog
Bramborové knedlíky jako od babičky
Bramborové knedlíky jsou skvělou přílohou, která dokonale doplňuje masová jídla. Mají bohatou a zemitou chut' brambor a jsou nádherně nadýchané. Tyto knedlíky jsou tradičním pokrmem, který je oblíbený v mnoha evropských zemích, především v Německu.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kilogramme Brambory
- 2 Lžíce máslo
- 125 Gram Mouka
- 1 Kus vejce
- 1 Štipka Muskat
- 1 Štipka sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Chcete-li připravit bramborové knedlíky, vařte brambory ve slané vodě, dokud nejsou měkké.
2. Krok
Až jsou brambory uvařené, nechte je vychladnout a oloupejte je.
3. Krok
Nastrouhejte brambory do velké mísy.
4. Krok
Přidejte máslo, mouku, vejce, muškátový oříšek a sůl a všechno dobře promíchejte.
5. Krok
Tvarujte směs na knedlíky a vařte je ve vroucí vodě, dokud nevyplavou na povrch.
6. Krok
Nechejte bramborové knedlíky odkapat a podávejte je horké.