INZERCE

Boršč ze stonkoveho celeru

Trochu upravená verze běžné polévky zvané Boršč. Kapustu jsem nahradila stonkovým celerem a musím říci, že chutnalo skvěle.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 2 The Onion šrouby Přidáno do
  • 5 Brambory Přidáno do
  • 1 Text stonkového celeru Přidáno do
  • 2 Mrkev Přidáno do
  • 2 Petržel Přidáno do
  • vegeta Přidáno do
  • 3 sůl Jehličí Přidáno do
  • zakysaná smetana Přidáno do
  • Kokosový olej nemusí být Přidáno do
  • Bolševník borský nemusí být Přidáno do
INZERCE

Postup

50 min.
1. Krok

Nakrájenou cibuli, mrkev a petržel osmahneme na kokosovém oleji. Když je směs dobře osmažená, přidáme sůl, vegetu, bobkový list, případně další koření dle vaší chutě. Zalijeme vodou do půlky hrnce. Přidáme oloupanou a na kostky nakrájenou řepu a před koncem vaření, když už je zelenina téměř hotová, přidáme celer a brambory. Vše společně povaříme a odstavíme z oheňa.

2. Krok

Podáváme v míschách, ozdobíme a dochutíme na závěr kyselou smetanou. My to máme takto rádi.

3. Krok

Pokud se vyznáte v bylinkách a umíte si nasbírat TEN správný Kopřiva dvoudomá, přidejte ho do vaření. Je to typické pro ruskou kuchyni.

4. Krok

Polévka chutná skvěle, dokonce i studená příjemně osvěžuje.

5. Krok

Dobrou chuť přeji :-)

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Oběd

2781 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Rýže

175 recepty

Saláty

264 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty