INZERCE

Zdroj: Joshua Resnick from Canva

Beroun Burger

Grill burger beroun je tradiční české jídlo s pikantním twistem. Burger je plněný šťavnatou hovězí placičkou, kvalitním sýrem, zeleninovou oblohou a speciální omáčkou, která dodá burgeru výjimečnou chuť.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 600 g mletého hovězího masa Přidáno do
  • 4 housky na burgery Přidáno do
  • 200 g čerstvých listů salátu Přidáno do
  • 2 velké rajčata Přidáno do
  • 1 velká cibule Přidáno do
  • 4 plátky kvalitního sýra (např. čedar) Přidáno do
  • sůl a pepř dle chuti Přidáno do
  • 1 Lžíce worcester omáčky Přidáno do
  • 50 g majonézy Přidáno do
  • 50 g kečupu Přidáno do
  • 1 lžička Hořčice Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Mleté hovězí maso vymíchejte se solí, pepřem a Worcester omáčkou a vytvarujte čtyři placičky.

2. Krok

Placičky opečte na grilu nebo v pánvi z obou stran do propečení.

3. Krok

Housky rozkrojte napůl a opečte na grilu či v toustovači.

4. Krok

Na spodní poloviny housky položte listy salátu.

5. Krok

Na salát následně položte placičku, na ni dáte plátek sýra a nechte jej rozpustit.

6. Krok

Poté přidejte plátky rajčata a cibule.

7. Krok

Omáčku připravíte smícháním majonézy, kečupu a hořčice.

8. Krok

Omáčkou potřete horní polovinu housky a položte na burger.

9. Krok

Burger podávejte horký.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty