INZERCE
Bábovka z acidofilního mléka

Bábovka z acidofilního mléka

INZERCE

Ingredience

porce
14
  • 3 ks Vejce Přidáno do
  • 400 ml kefír Přidáno do
  • 50 ml olej Přidáno do
  • 100 g erythritol Přidáno do
  • 20 g Vanilkový cukr Přidáno do
  • vanilkové aroma Přidáno do
  • 300 g Hladká špeltová mouka Přidáno do
  • 1 čl Mletá skořice Přidáno do
  • 1 balení Kypřící prášek Přidáno do
  • 20 g kakao Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Vajíčka vyšleháme s cukrem. Následně přišleháme kefír/acidofilný mléko a olej. Nakonec přesijeme mouku s práškem do pečiva. Přidáme skořici a všechno spolu promícháme.

2. Krok

Polovinu těsta nalijeme do vymazané formy na bábovku. Do druhé poloviny přimícháme kakao a těsto nalijeme do formy.

3. Krok

Promícháme lžící a dáme péci do předehřáté trouby na 170 stupňů. Pečeme přibližně 55 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty