INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/mZT0SUaWU7goQl1s9vAz/283ec7701d4cf89c284587e8cabb09.jpeg)
Bábovka z acidofilního mléka
INZERCE
Ingredience
porce
14
- 3 ks Vejce
- 400 ml kefír
- 50 ml olej
- 100 g erythritol
- 20 g Vanilkový cukr
- vanilkové aroma
- 300 g Hladká špeltová mouka
- 1 čl Mletá skořice
- 1 balení Kypřící prášek
- 20 g kakao
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Vajíčka vyšleháme s cukrem. Následně přišleháme kefír/acidofilný mléko a olej. Nakonec přesijeme mouku s práškem do pečiva. Přidáme skořici a všechno spolu promícháme.
2. Krok
Polovinu těsta nalijeme do vymazané formy na bábovku. Do druhé poloviny přimícháme kakao a těsto nalijeme do formy.
3. Krok
Promícháme lžící a dáme péci do předehřáté trouby na 170 stupňů. Pečeme přibližně 55 minut.