INZERCE

Zdroj: FB: Rady a recepty starých mám na nezaplatenie :)

Znojemská s rýží

Výborná znojemská roštenka z hovězího masa a omáčkou s okurkovou příchutí. Je to tradiční česko - slovenské jídlo.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 1 kg Hovězí steak Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 2 pl hladká mouka Přidáno do
  • 6 ks Nakládané kyselé okurky Přidáno do
  • olej Přidáno do
  • mletý černý pepř Přidáno do
  • Sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Hovězí roštěnku umyjeme a nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a okořeníme.

2. Krok

Cibuli nakrájíme nadrobno a opražíme ji na oleji do skla.

3. Krok

Po chvíli přidáme k cibuli plátky panenky a necháme je zatáhnout z obou stran.

4. Krok

Nakonec maso podlijeme a dusíme do měkka.

5. Krok

Krátce před koncem dusení přidáme k vepřové pečeni nastrouhané kyselé okurky.

6. Krok

Když je voříšek udušený, vybereme ho z hrnce a výpek zahustíme hladkou moukou.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty