INZERCE
Zimní cheesecake
Jednoduchý nepečený zákusek s chutí pomeranče a perníku je to pravé k zimní pauze
INZERCE
Ingredience
porce
8
Sušenkový základ
- 160 g sušenky
- 80 g rozpuštěné máslo
krém
- 300 g smetanový sýr
- 200 g tvaroh jemný
- 200 g sladká smetana
- 2 vanilkový cukr
- 1 ztužovač šlehačky
- 1 pl nastrouhaná pomerančová kůra
- 1 čl skořice
- moučkový cukr
- 2 perníčky
Dekorace
- spekulatius pomazánka
- perníčky
- brusinky
- Badyán
- krystalový cukr
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Rozmixované sušenky smísíme s máslem a vtlačíme na dno dortové formy (20cm)
2. Krok
Všechny suroviny na krém vyšleháme do hustější konzistence a nakonec vmícháme na malé kousky nakrájené perníčky a hotový krém rozvrstvíme na sušenkový základ , dáme alespoň na 2 hodiny chladit
3. Krok
Spekulatius pomazánku, popřípadě Lotus pomazánku ve vodní lázni necháme zřídnout a polijeme jí cheesecake , zdobíme dle libosti