INZERCE
Zdroj: TYNZA from Getty Images
Zelná polévka s rajčaty a zelím
Tato chutná a bohatá polévka je ideální pro chladné zimní dny. Kombinace zelí, rajčat a zelí vytváří vynikající a výživné jídlo.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kus Velká kapusta
- 400 g Kel
- 400 g rajčata
- 1 l voda
- 2 pl olivový olej
- 1 čl červená paprika
- 1 čl Mlutý černý pepř
- 3 hřebíček česnek
- 2 kus cibule
- 2 pl sůl
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
V kastrolu na středním ohni rozehřejte olivový olej. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek a opečte je, dokud nebudou jemně zlatavé.
2. Krok
Přidejte nasekané zelí, kel a rajčata. Opečte je se solí, červenou paprikou a kořením.
3. Krok
Přidejte vodu a nechte polévku pomalu vařit.
4. Krok
Podávejte polévku teplou. Dobrou chuť.