INZERCE

Zdroj: TYNZA from Getty Images

Zelná polévka s rajčaty a zelím

Tato chutná a bohatá polévka je ideální pro chladné zimní dny. Kombinace zelí, rajčat a zelí vytváří vynikající a výživné jídlo.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kus Velká kapusta Přidáno do
  • 400 g Kel Přidáno do
  • 400 g rajčata Přidáno do
  • 1 l voda Přidáno do
  • 2 pl olivový olej Přidáno do
  • 1 čl červená paprika Přidáno do
  • 1 čl Mlutý černý pepř Přidáno do
  • 3 hřebíček česnek Přidáno do
  • 2 kus cibule Přidáno do
  • 2 pl sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

V kastrolu na středním ohni rozehřejte olivový olej. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek a opečte je, dokud nebudou jemně zlatavé.

2. Krok

Přidejte nasekané zelí, kel a rajčata. Opečte je se solí, červenou paprikou a kořením.

3. Krok

Přidejte vodu a nechte polévku pomalu vařit.

4. Krok

Podávejte polévku teplou. Dobrou chuť.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty