INZERCE
Zdroj: gbh007 for Getty Images
Výživný kotlíkový guláš
Tradiční německý jednopánvový pokrm s šťavnatou vepřovou panenkou a chutnou zeleninou. Perfektní na studené dny a útulné večery.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Maso
- 500 g Vepřová panenka
Zelenina
- 2 Kus Brambory
- 2 Kus mrkev
- 1 Kus Cibule
Koření
- 1 Štipka sůl
- 1 Štipka pepř
Tekutina
- 1 l Vývar
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Pro svíčkovou nařežte maso na kusy a opečte ho ve velkém hrnci. Jakmile je maso hnědé, vyjměte ho.
2. Krok
Oloupejte brambory, mrkev a cibuli a nakrájejte je na kostky. Vložte zeleninu do hrnce a opečte ji, dokud nezměkne.
3. Krok
Vraťte maso zpět do hrnce a přidejte vývar. Ochutnejte polévku solí a pepřem. Nechte polévku hodinu probublávat.
4. Krok
Podávejte svíčkovou horkou. Dobrou chuť!