INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/2mpG9K25SvgU9iJn0FBU/b8999eaed298bf6d1d372e2d378f17.jpeg)
Voňavé svařené víno neboli “svařák”
Svařák je klasický český nápoj, který vás zahřeje během chladných dní. S jeho sladkokyselou chutí a vůní hřejivých koření se stane vaší oblíbenou zimní pochoutkou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 l vína bílé nebo červené
- 100 g krystalový cukr
- 2 ks cinnamon v12
- 4 ks hřebíčků
- 4 ks nového koření
- 4 plátky citronu
- 1 pomeranč na plátky
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
15 min.
1. Krok
Všechny ingredience zahřejte v hrnci na mírném plameni.
2. Krok
Přiveďte k varu a poté snižte teplotu a nechte 10 minut vařit.
3. Krok
Před podáváním svařák přeceďte přes jemné sítko.