INZERCE
Zdroj: Rogerio_Andrade from Getty Images
Vepřové maso na přírodní s hořčicí
Chutné vepřové maso na přírodní podávané s hořčicí. Ideální volba pro obyčejný všední oběd.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Vepřové maso
- 500 g Vepřový krk
- 2 ks cibule
- 1 ks česnek
- 3 ks mrkev
- 1 čl sůl
- 2 ks bobkový list
- 2 čl Tymián
Hořčice
- 4 čl Hořčice
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
45 min.
1. Krok
Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, pokapeme olivovým olejem a dobře promícháme.
2. Krok
Na pánev rozpálíme olivový olej, přidáme vepřové maso a opečeme z každé strany.
3. Krok
Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli, česnek, mrkev, bobkový list a tymián. Přidáme opečené maso a přelijeme vývarem tak, aby bylo maso jen tak-tak zakryté.
4. Krok
Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 30 minut, dokud maso není měkké.
5. Krok
Hotové maso podáváme s hořčicí.