INZERCE

Zdroj: Rogerio_Andrade from Getty Images

Vepřové maso na přírodní s hořčicí

Chutné vepřové maso na přírodní podávané s hořčicí. Ideální volba pro obyčejný všední oběd.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Vepřové maso

  • 500 g Vepřový krk Přidáno do
  • 2 ks cibule Přidáno do
  • 1 ks česnek Přidáno do
  • 3 ks mrkev Přidáno do
  • 1 čl sůl Přidáno do
  • 2 ks bobkový list Přidáno do
  • 2 čl Tymián Přidáno do

Hořčice

  • 4 čl Hořčice Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, pokapeme olivovým olejem a dobře promícháme.

2. Krok

Na pánev rozpálíme olivový olej, přidáme vepřové maso a opečeme z každé strany.

3. Krok

Do pekáčku dáme nakrájenou cibuli, česnek, mrkev, bobkový list a tymián. Přidáme opečené maso a přelijeme vývarem tak, aby bylo maso jen tak-tak zakryté.

4. Krok

Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 30 minut, dokud maso není měkké.

5. Krok

Hotové maso podáváme s hořčicí.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Rýže

176 recepty

Bezmasé pokrmy

1343 recepty

Masové pokrmy

1376 recepty

Těstoviny

302 recepty

Saláty

266 recepty

Sušení

28 recepty

Dýně

51 recepty

Oběd

2805 recepty

Dezert

1886 recepty

Smažené

489 recepty