INZERCE
Vepřové koleno na grilu
Masíčko šťavnaté, výborné chuti a vůbec nevysušené.
INZERCE
Ingredience
porce
6
- 2 vepřové koleno
- 2 pl Med
- sůl
- Grilovací koření
- mletý černý pepř
- mletá červená paprika
- česnekový prášek
- 500 ml pivo
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
120 min.
1. Krok
Den před grilováním vykostíme kolena, nakrájíme na velké kostky.Přidáme sůl a všechna koření.Dobře promícháme a odložíme do lednice do druhého dne.Kosti také přidáme k masu, nevyhazujeme.Ugrilujeme ,, jsou také výborné.
2. Krok
Druhý den před grilováním maso lehce opečeme (ne dlouho, jen aby se nám na vrchu zatáhlo). Pak ho dáme do hrnce (nejlépe hrubý litinový nebo hliněný), zalijeme pivem a přikryté vrátíme na gril. Na grilu necháme asi 2 hodiny na asi 250 st. Pozor ne přímo na oheň. Podáváme s chlebem, zeleninou, dressinkem podle chuti.