INZERCE

Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Vepřové karé s kysaným zelím

Tradiční slovenské jídlo, které se skládá z vepřového karé a kysaného zelí. Ideální receptura pro sváteční obědy nebo večeře. Připravuje se snadno a opravdu chutná každému, kdo má rád vepřové maso spolu s kysaným zelím.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg Vepřová panenka Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 12 kg kysané zelí Přidáno do
  • slanina Přidáno do
  • mozzarella Přidáno do
  • Sůl a černý pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Vepřové karé naklepeme, posypeme solí, černým pepřem a na pánvi opečeme.

2. Krok

Pak ho vložíme do pekáče.

3. Krok

Kyselé zelí podusíme na cibulce a vložíme ji na každý plátek masa.

4. Krok

Na zelí položíme plátek slaniny a vepřové kotlety pečeme na 200°C přibližně 30 minut.

5. Krok

Pak na ni položíme mozzarellu a ještě chvíli dopečeme.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty