INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/mWAfNU7WxVfg6XE0YqNz/d6c8732130bb2d4ed7994a5dd7067c.jpeg)
Zdroj: arfo from Getty Images
Vepřová panenka v slaninovém obalu
Vynikající hlavní jídlo, které lahodně chutná a působí velmi exkluzivně. Připravené z vepřové panenky obalené kvalitní slaninou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
Vepřová panenka
- 700 g vepřová panenka
Slanina
- 200 g slanina
Koření
- 1 ks červená paprika
- 1 ks česnek
- sůl a pepř
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 190 stupňů. Vepřovou panenku osušte, okořeňte a obalte v plátcích slaniny.
2. Krok
Na pánvi rozehřejte olej a steak z každé strany opečte. Poté ho přeložte do pekáče a vložte do trouby.
3. Krok
Panenku pečte v troubě zhruba 20 minut a můžete ji trochu podlít vodou.