INZERCE

Zdroj: Pixabay: RitaE

Vepřová kapsa

Vepřová kapsa je tradiční maďarské jídlo, které se skládá z božského vepřového masa dušeného v omáčce. Do kapsy vepřového maso se dávají koření a zelenina, které propouštějí svou chuť do masa. Toto jídlo je nejen chutné, ale také vypadá nádherně, takže je skvělou volbou i pro speciální příležitosti.

INZERCE

Ingredience

porce
4

K nástrojům

  • 1 kg Vepřový řízek Přidáno do
  • 1 Kus červená cibule Přidáno do
  • 2 gerezd česnek Přidáno do
  • 12 čajová lžička sůl Přidáno do
  • 12 čajová lžička Kotlík Přidáno do

Pro dušení v omáčce

  • 1 Kus mrkev Přidáno do
  • 1 Kus celer Přidáno do
  • 1 Kus rajče Přidáno do
  • 12 čajová lžička Majoránka Přidáno do
  • 500 ml suché bílé víno Přidáno do
  • 300 ml Zeleninový vývar Přidáno do

Pro krémovou omáčku

  • 200 ml Tučná smetana Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Mouka Přidáno do
  • 1 polévková lžíce máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Připravme maso

2. Krok

Dušme maso

3. Krok

Připravme omáčku

4. Krok

Podáváme

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

130 recepty

Saláty

266 recepty

Jablko

155 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Dorty

317 recepty

Masové pokrmy

1371 recepty

Dršťky

118 recepty

Oběd

2789 recepty