INZERCE

Zdroj: Pixabay: RitaE

Vepřová kapsa

Vepřová kapsa je tradiční maďarské jídlo, které se skládá z božského vepřového masa dušeného v omáčce. Do kapsy vepřového maso se dávají koření a zelenina, které propouštějí svou chuť do masa. Toto jídlo je nejen chutné, ale také vypadá nádherně, takže je skvělou volbou i pro speciální příležitosti.

INZERCE

Ingredience

porce
4

K nástrojům

  • 1 kg Vepřový řízek Přidáno do
  • 1 Kus červená cibule Přidáno do
  • 2 gerezd česnek Přidáno do
  • 12 čajová lžička sůl Přidáno do
  • 12 čajová lžička Kotlík Přidáno do

Pro dušení v omáčce

  • 1 Kus mrkev Přidáno do
  • 1 Kus celer Přidáno do
  • 1 Kus rajče Přidáno do
  • 12 čajová lžička Majoránka Přidáno do
  • 500 ml suché bílé víno Přidáno do
  • 300 ml Zeleninový vývar Přidáno do

Pro krémovou omáčku

  • 200 ml Tučná smetana Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Mouka Přidáno do
  • 1 polévková lžíce máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

120 min.
1. Krok

Připravme maso

2. Krok

Dušme maso

3. Krok

Připravme omáčku

4. Krok

Podáváme

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

560 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1408 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty