INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/VcmO7G2AfSl_quez_7z0/8684dd55ada2ed84bbf613a37138a4.jpeg)
Tvarohové řezy
Tyhle malinové - tvarohové řezy musíte vyzkoušet 🩷 jednoduché, rychlé, mňam 😁🩷
INZERCE
Ingredience
porce
12
Corpus
- 150 g Bezlepkový sušený Gullón bez cukru
- 60 g oleje
Malinová vrstva
- 250 g maliny
- 3 polévková lžíce kokosový cukr
- 2 polévková lžíce Zlatý klas (prášek)
- 50 ml voda
Tvarohová vrstva
- 500 g tvaroh jemný
- 150 g Bílé čokolády Callebaut
- 150 ml šlehačka
ostatné
- 100 g Bílá čokoláda Callebaut
- 50 ml šlehačka
- Ozdobení lyofilizované maliny
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Průměr formy: 26 cm
2. Krok
Sušenky rozmixujeme s rozpuštěným máslem a vložíme do formy vyložené pečicím papírem. Maliny povaříme s cukrem. Zlatý klas smícháme s vodou a přilijeme k malinám. Vaříme do zhoustnutí a nalijeme na sušenkový základ - necháme vychladnout. Mezitím vyšleháme šlehačku, tvaroh, vanilku a mírně vychlazenou bílou čokoládu.
3. Krok
Krémem pokryjeme vychladlé maliny.
4. Krok
Roztavíme bílou čokoládu, za pomoci horké šlehačky a nalijeme na krém. Já jsem dozdobila lyofilizovanými malinami.
5. Krok
Uložíme přeložený text.
6. Krok
Dobrou chuť 🩷.