:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/W9hZ1pgg1a5A6xz0D3Uq/81e8c86c40f7bcf98cc4bc4b493161.png)
Zdroj: Canva
Tvaroh na slano
Tato jednoduchá a chutná předkrmová varianta tvarohu je ideální pro milovníky slaných pokrmů. Tvaroh je dochucen přísadami, které mu dodávají ráznou chuť a dobře se hodí jako pomazánka nebo dip k pečivu či k zelenině. Tento rychlý a snadný recept, který mžete připravit během několika málo minut si právě společně ukážeme!
Ingredience
- 250 g nízkotučného tvarohu
- 1 Hřebíček česneku
- půl červené cibule
- 1 Lžíce nasekané petrželky
- 1 lžička Hořčice
- 1 lžička citronové šťávy
- sůl a pepř podle chuti
Nejnovější letáky
Postup
Do mísy dejte tvaroh a vidličkou jej rozmačkejte na jemnou konzistenci
Česnek oloupejte a nastroujte ho na jemném struhadle.
Cibuli jemě nakrájejte na malé kousky.
Přidejte česnek, nakrájenou cibuli a petrželku do mísy s tvarohem.
Přidejte hořčici, citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti.
Vše důkladně promíchete, aby se ingredience dobře spojily.
Hotový tvaroh na slano dejte do nádoby a nechte jej v lednici vychladnout minimálně 1 hodinu.
Před servírováním podávejte tvaroh na slano s pečivem, hříbky nebo čerstvou zeleninou.