INZERCE
Zdroj: vikif from Getty Images
Třešňová buchta
Tradiční dezert s třešněmi, ideální pro letní období. Buchta je jednoduchá na přípravu a výsledný koláč je nadýchaný a vláčný.
INZERCE
Ingredience
porce
8
Těsto
- 3 ks vejce
- 150 g Cukr krystal
- 1 lžička vanilkový cukr
- 250 g hladká mouka
- 1 ks prášek do pečiva
- 100 ml mléko
Náplň
- 500 g Třešně
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
Předehřejte troubu na 180°C.
2. Krok
Rozšlehejte vejce s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny.
3. Krok
Pomalu přidávejte mouku smíchanou s práškem do pečiva.
4. Krok
Zamíchejte mléko do těsta.
5. Krok
Vyložte formu na pečení pečicím papírem a vlijte do ní těsto.
6. Krok
Rozložte třešně rovnoměrně po těstě.
7. Krok
Pečte v předehřáté troubě asi 40 minut, než je bublanina zlatavá.
8. Krok
Nechejte koláč vychladnout před podáváním.