INZERCE

Zdroj: Pixabay

Tradiční mexická čerstvá salsa Tomatillo Salsa Verde

Vychutnejte si autentický šmrnc mexické kuchyně s touto Tomatillo Salsa Verde. Tento recept je vynikajícím doplňkem každodenního stravování. Můžete ji podávat k nachos, na enchilady nebo k jakémukoli mexickému pokrmu, který vám dodá šťávu!

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 112 libry čerstvé rajčata Přidáno do
  • 12 šálek Jemně nakrájená bílá cibule Přidáno do
  • 12 šálek Nasekané lístky koriandru Přidáno do
  • 1 polévková lžíce Čerstvá limetková šťáva Přidáno do
  • 2 Papričky Jalapeño, zbavené semen a nakrájené na kousky Přidáno do
  • 2 stroužky česnek, mletý Přidáno do
  • sůl Přidáno do
INZERCE

Postup

40 min.
1. Krok

Nejprve z rajčat odstraňte slupky a důkladně je opláchněte, abyste odstranili lepkavé zbytky. Po očištění je rozkrojte na polovinu.

2. Krok

Tomatillos, papričky Jalapeño, česnek a cibuli dejte na plech a pečte je v troubě, dokud nejsou tomatillos upečené. Obvykle to trvá asi 7-10 minut.

3. Krok

Nyní opatrně přendejte opečená rajčata, jalapeňos, česnek a cibuli do mixéru. Přidejte nasekané lístky koriandru a čerstvou limetkovou šťávu.

4. Krok

Směs mixujte, dokud nevznikne hrubé pyré.

5. Krok

Přendejte salsu na talíř a vychutnejte si domácí Tomatillo-Salsa Verde.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Oběd

2781 recepty

Těstoviny

299 recepty

Sušenky

20 recepty

Rýže

175 recepty

Saláty

264 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1367 recepty